Prezentare

Oplas International SRL, societate cu o bogata experienta in domeniul reposesiei bunurilor mobile si recuperarea creantelor, face parte dintr-un grup de firme ce activeaza in domenii economice diferite, beneficiind de o experienta manageriala redutabila la nivel de grup.

Societatea noastra functioneaza pe baza unei logistici complexe, cu metode si mijloace adaptabile fiecarui tip de client.

Prin dezvoltarea unor relatii stranse cu institutii publice si private, cu cabinete de avocatura si executori judecatoresti cu activitate marcanta pe plan local, beneficiem de intreg sprijinul acestora in derularea operativa a activitatii societatii.

Ca principala activitate, societatea s-a orientat catre efectuarea serviciilor de recuperare a bunurilor, obiect al contractelor de leasing, precum si a debitelor rezultate din orice tip de conventie. Pe langa aceste activitati, venim in sprijinul indeplinirii oricarei solicitari a clientilor nostii, identificare si inspectie bunuri, consiliere privind mijloacele eficiente de realizare a mandatului cu care am fost investiti.