Descriere

Datorita cunoasterii temeinice a prevederilor legale interne, precum si a jurisprudentei, echipa Oplas raspunde rapid si eficient tuturor solicitarilor clientilor nostrii, nu prin simple servicii de recuperare, ci prin oferirea unor solutii legale eficiente, adaptabile fiecarui caz in parte.

Prealabil etapei judiciare, urmarim studierea si abordarea tuturor posibilitatilor de rezolvare amiabila, prin identificarea si contactul direct cu debitorul etapa extrajudiciara.

Cu acordul prealabil al societatilor creditoare, etapa judiciara presupune alegerea unei solutii juridice optime fiecarui tip de dosar, pentru recuperarea bunurilor si a debitelor. Prin intermediul cabinetelor de avocatura cu care colaboram, acoperim toate procedurile judiciare: executare silita, procedurile civile speciale si procedurile pe dreptul comun, precum si tragerea la raspundere penala in cazul in care sunt identificate elementele savarsirii unei infractiuni.

Ca regula a intregii activitati de recuperare, nu percepem niciun comision prealabil, urmand ca remunerarea sa se efectueze numai dupa obtinerea rezultatelor.

Abordand o politica flexibila, toate onorariile sunt negociabile, raportat la volumul si obiectul dosarelor precum si la istoricul colaborarii.